2013
30.05.

V pondělí 27.5. v návaznosti na odevzdání semestrálních projektů proběhla závěrečná prezentace studentských projektů na téma: „Kadaň – ztracené předměstí“.

V ateliéru je k vidění 11 projektů studentů pracujících během semestru v 2-4 členných týmech včetně tří diplomních projektů.

K diskuzi při závěrečných prezentacích a obhajobách přispěli svými cennými připomínkami urbanista Miroslav Tůma, architekt Petr Burian, historik Richard Biegel, teoretik Cyril Říha a nesměl chybět architekt Michal Fišer, kterému patří dík největší, protože se nejen zasloužil o zadání tohoto tématu, ale zároveň přispěl svými úvahami na všech ateliérových prezentacích.

Atmosféra byla perfektní, diskuze se protáhly až do pozdních hodin, všem zúčastněným patří velký dík.

Velký dík patří samozřejmě všem studentům, kteří celý semestr poctivě a pilně dřeli, neustále přicházeli s novými a novými nápady a neúnavně šli za svým cílem. Na výsledných projektech je výsledek práce vidět!

Poslední poděkování si samozřejmě zaslouží Honza s Mirkou za trpělivost a důslednost při vedení studentů, odměnou jim byly zajímavé diskuze, které vedly k pěkným projektům.

Právě skončený semestr byl velmi barvitý, místy napínavý, vtipný a nabitý pozitivní energií, která se promítla i do odevzdaných projektů.

Díky všem.

Žádné komentáře.

Diskuse není otevřena.